Familie- eller individuelt forløb

Familieforløbet målretter sig til familier der i gennem længere tid har haft udfordringer. Dette kan blandt andet være:

  • Unge der har det vanskeligt med at komme i skole – Dette kunne fx. være grundet angst
  • Ubearbejdet sorg eller krise i familien
  • Min til rådighed som støttekontaktperson i forbindelse med en §54
  •  Tvivl som sagsbehandler, indenfor udfordringer i hjemmet, eller hjælp fra en anden synsvinkel som professionnel til at finde løsningerne.

”Ved at I får støtte og vejledning kan jeg hjælpe jer med at overvinde de udfordringer, I står over for, og opbygge et sundere og lykkeligere liv”

Katja Bannebjerg

Til disse forløb bruges undertegnede strategier

Familieopstilling

Her kunne der tages udgangspunkt i, hvordan det kan synliggøre og forvandle forhold og mønstre i familien, som hæmmer vækst og trivsel for den unge eller jeres familie er dig som forældre. Systemisk Opstilling hjælper til at danne en forståelse af dig selv og det, du kommer fra. Hvilken familie er du vokset op i, og hvilke mønstre tager du med dig derfra? Hvorfra udspringer din følelse af at høre til. Du vil rykke dig ubevidst, men vil se forandringen. Her vil vi tegne og skrive meget, for at synliggøre tanker, mønstre og andet.
mon-g754118382_1920

Miljøterapeutisk

Miljøterapi er en faglig tilgang og praksis med samspil og relationer, der fremmer god udvikling og som også tager vare på fysiske og organisatoriske forhold, der både supplerer og understøtter det udviklingsarbejde, der foregår. Vi fokuserer på, hvordan man kan opretholde et miljø, hvor det er til at få øje på, om der udvikler sig elementer, der ikke er udviklingsfremmende.