Om mig

SÅDAN ARBEJDER JEG

Jeg hedder Katja Bannebjerg, og jeg har igennem de sidste 10 år arbejdet med familier, unge og enkeltpersoner fra alle samfundslag. Jeg har på egen hånd set den transformerende kraft
som vejledning kan give. Min tilgang er baseret på troen på, at alle mennesker har evnen til at ændre deres liv til det bedre. Jeg arbejder sammen med mine klienter for at hjælpe dem med at identificere deres mål og udvikle en plan for at nå disse mål. Jeg er passioneret omkring mit arbejde, og jeg lægger mig i sinde for at skabe positive, varige forandringer i deres liv. Hvis du er interesseret i at lære mere om mig eller mit arbejde, så tøv endeligt ikke med at kontakte mig for en snak.

MIN EGEN REJSE

De sidste 15 år har jeg arbejdet med unge, især unge med særlige behov eller udfordringer, som har gjort at deres liv har været udfordrende. Det har altid ligget naturligt til mig at skabe en god og ligeværdig kontakt til den enkelte. Jeg kan se muligheder eller udvikling i alle personer. Jeg har 10 år siddet i forældredebatgruppe hvor forældre til anbragte børn har mødtes. Her har formålet været at tale om det der rør sig følelsesmæssigt og i deres sind. Her er man blevet mødt af ligeværdige, som sidder med de samme følelsesmæssige udfordringer. Igennem flere år har jeg arbejdet som miljøterapeut på socialpædagogiske opholdssteder for børn og unge.

MIN FAGLIGE BAGGRUND​

Det er vigtigt at fokusere på dit eget liv og din egen faglige udvikling. Jeg har mange års erfaring inden for området, og jeg har taget adskillige kurser og uddannelser, som har gjort mig klogere på faget. Det gælder bl.a. mentoruddannelsen (2017), lederuddannelsen i den systemiske konstellation (2017) og NADA udøver (2019). Jeg har også et kursus i Familieopstlling (2018) og Uddannet miljøterapeut (2022). Derudover har jeg taget Indre Barn Traumeterapeut uddannelse (2023) og Access Bars Behandler (2023). Jeg stræber konstant efter at forbedre mine færdigheder og min viden, så jeg bedre kan hjælpe mine klienter.